Omslag Kokboken Marias Persiska Bufféer

Mer om boken

Marias persiska bufféer

Open in new windowMarias Persiska Bufféer är en internationellt prisbelönt bok som innehåller 7 färgsprakande buffér, vilka bjuder på ett överdåd av festliga, hälsosmma och prisvärda maträtter i alla tänkbara färger och smaker.

Vad sägs till exempel om Rödbets- och granatäpplesallad med citron, Medelhavsgratäng med tomat och limesås, Fårostgratinerade auberginer och kantareller, eller Kalvgryta med rabarber och krusbär?

Samtliga Bufféer är döpta till fantasieggande, inspirerande och passande namn som ”Orientens pärlor”, ”Ut i vår hage”, ”Edens lustgård” till ”Tusen och en natt”.

Allt är lättlagat och passar till såväl vardag som fest. För de ”GI-invigda” och hälsomedvetna, men även för gourméer finns en hel del godsaker att inhämta.

Boken innehåller även läsvärda sidor med roliga anekdoter som vägledning till de som privat eller i sitt yrke kommer i kontakt med människor från andra kulturer. Kontakta Maria för att köpa boken till dig själv eller din personal.

Maria håller också uppskattade matlagningskurser på detta tema.

Marias bok, tredje bästa i världen!
Marias senaste bok Persiska bufféer vann tredje pris i Gourmand World Cookbook Award 2007 i kategorin ”Best Entertaining”!

Beställ boken

För mer information och frågor kontakta Maria Masoomi på telefon: 070-492 14 84.

Kontakt