Buffé Uti vår hage

Uppdrag

Boka Maria Masoomi

Maria Masoomis verksamhet sträcker sig från utbildningar om skolmat, äldres mat, matlagning från grunden, svensk mat på nytt och modernt sätt, säsongbetonad-, närproducerad- och hälsosam matlagning till kurser om sambandet mellan mat och religion, matkultur och traditioner i andra länder.

Produktutveckling av matprodukter, engagemang i landsbygdsprojekt, “receptmakeri”, krönikor och gästspel med olika temadagar hos företag inom upplevelseindustrin. Samt föreläsningar om integration och mångfald.

Idag ses ett tydligt behov av förändringar och förbättringar av den institutionella maten. Det behovet kommer att öka inom en snar framtid.

Vi svenskar blir äldre och vi får fler nysvenskar som kunder, gäster, patienter, klienter och personal. Vi har dessutom en ny berest befolkning som kräver nya influenser och smaker i matbutiker och på restauranger.

Efterfrågan på kulturkompetens och på en mer internationell mat bland matgäster är stor, likaså kraven på ett högre kvalitetsarbete, kompetenshöjning av personal som arbetar med mat och måltider.

För bokning kontakta:

Maria Masoomi
070-492014084
maria@masoomi.se

Ett urval av kurser och föreläsningar

Mat&Hälsa – matlagningskurser
Vegetarisk, vegankost, salladsbar och kallskänk
Sambandet mellan mat och religion
Matkultur, mattraditioner och mångfald
Landsbygdsprojekt
Livsmedelsrelaterade allergier och intolerans

Matlagningskurs

För mer information och frågor kontakta Maria Masoomi på telefon: 070-492 14 84.

Kontakt