Buffé Edens lustgård

Livsmedelsrelaterade allergier och intolerans

Föredrag om livsmedelsöverkänslighet, såsom laktos- och glutenintolerans, mjölkproteinallergi, ägg-, fisk-, nöt-, skaldjurs-, kors- och pollenallergi m fl.

Den teoretiska föreläsningen brukar ofta kombineras med en matlagningskurs.

På ett konkret, enkelt och pedagogiskt sätt förklaras de vanligaste matöverkänsligheterna. Det är viktigt att skapa förståelse hos kursdeltagarna, för matgäster som har någon form av allergi eller överkänslighet.

Syftet är att kursdeltagarna ska känna sig trygga i kontakt med gäster och klienter som har någon form av matallergi eller intolerans. I de fall det finns önskemål om fokus på särskilda allergier behandlas även dessa i kursen. Alla Maria Masoomis kurser och föredrag anpassas för varje tillfälle och målgrupp.

För mer information och frågor kontakta Maria Masoomi på telefon: 070-492 14 84.

Kontakt